Племенницата на покойния журналист Милен Цветков - Ема Чопова,  жъне

...
Племенницата на покойния журналист Милен Цветков - Ема Чопова,  жъне
Коментари Харесай

Племенницата на Милен Цветков проби във висшата мода! New York Post я хвали в статия

Племенницата на починалия публицист Милен Цветков - Ема Чопова,  жъне международни триумфи в модата. Младото момиче дружно с англичанката Лаура Лоуена  имат собствен бранд и към този момент привлякоха вниманието на авторитетния вестник " Ню Йорк Поуст ",  който им посвети публикация, писа " Галерия ".

" Въпреки че са израснали в дребни градове в страните си и в никакъв случай не са били заобиколени от неестествен като деца, дизайнерките са мощно повлияни от поп-културата и занаятите ",  написа изданието.

Двете се срещат в най-престижната фешън академия в света " Сейнт Мартин "   Лондон, която са приключили куп международни дизайнери като Александър Маккуин. Още през 2011 година вземат решение, че някой ден ще създадат своя марка, тъй като ги сплотява любовта им към полите. Така марката Copova Lowena   се ражда преди две години.

Днес студио им се намира в Лондон, а девойките черпят ентусиазъм за авангардните си поли и от обичайните за България носии, които пречупват през настоящите трендове за сезона, като някои  материи се доставят от България.

Облеклата на Ема и Лаура бързо се трансформират в шлагер единствено в границите на година. Луксозният електронен магазин Matchesfashion.com  ги търси в Instagram и стартира да продава моделите им, като единствено за ден е разпродадена първата им бутикова сбирка от 30 поли.

Всички модели са уникати, ръчно направени. В  ушиването на доста от тях са употребявани остарели престилки шарена одеала от 60-те години и огърлици от вериги за конен спорт.  Ема беше и първата българка номинирана на влиятелните награди на състезанието LVMH  напролет, в който жури бяха Стела Макартни и Марк Джейкъбс.

Ема е племенница на първата брачна половинка на Милен Цветков - Йорданка Начева, която живее с щерка си в Холандия. Преди гибелта си Милен също общувал с племенницата си, макар че  журналистът от дълго време бил разграничен с огромната си обич. Дъщеря им Калина беше гордостта на баща си и двамата имаха мощна връзка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР